Brojsova terapija

Brojsova terapija totalnog gladovanja kao sredstvo da se pobedi rak je vrlo poznata. O njoj najbolje govori knjiga Rudolfa Brojsa „Rak, leukemija i druge prividno neizlečive bolesti izlečive prirodnim putem“.

Preporučujem da je pročita onaj ko ne može da se odluči šta da preduzme. Ja sam je koristio preventivno: 4 puta punu terapiju sa 42 dana gladovanja i 2 puta terapiju u trajanju od 21. dana. Smatram je veoma efikasnom i da sam za svoju bolest saznao ranije, ubeđen sam da bih izbegao operaciju.

Za Brojsovu terapiju je bitno da se ne sprovodi 6 – 8 meseci posle zračenja ili hemioterapije. Te metode nisu komplementarne i ne bi bilo nikakve koristi.  Takođe, potrebno je striktno se pridržavati svih uputstava i preporuka iz knjige.

Dalje, praksa je pokazala da mnogi ljudi nisu u stanju da izdrže terapiju do kraja. Dobro razmislite, pa ako „zagrizete“ izdržite!  Naravno da će biti kriza, ali vredeće. Nije normalno ne jesti ništa toliko dugo ali je dovoljno da čovek zna da se neće dogoditi ništa loše.

Pre nego što započnete terapiju pročitajte stranicu ZRAČENJA.

Održavajte kontakt s vašim doktorom koji je spreman da prati tok terapije: pregled pre početka, za vreme posle završetka terapije. Ukoliko doktor nema pozitivan stav, potražite drugog doktora da ne bi unosio sumnju u vas. To bi negativno uticalo na sam proces terapije.

Pripremite sav glavni i pomoćni materijal za terapiju. O tome DETALJNO ovde.

Rezutati su pročišćenje svih organa i sistema. U vreme opracije proveo sam preko mesec dana u bolnici i tamo dobio čir na granici između želuca i dvanaestopalačnog creva. Sledeća 3 meseca sam proveo na oporavku i jačanju tela a onda sam sproveo svoju prvu Brojs terapiju. Rezultati su bili sjajni! Čak je i čir nestao zauvek!

Ljudima koji krenu sa terapijom rado ću biti na usluzi za vreme tih 42 dana.