O autoru

Želja mi je da onima koji su sada u problemima vezanim za zdravlje, u kojima sam ja bio, olakšam da se odluče kojim putem da krenu u borbu da povrate izgubljeno zdravlje.

Pre 17 godina zadesila me je teška bolest. Rak pluća. Pošto je bolest bila u odmakloj fazi odlučio sam se za operaciju. Posle  operacije, preduzeo sam veliki broj mera da se bolest ne vrati. Statistika je neumoljiva i kaže da 5 godina posle klasičnih medicinskih metoda u koje spadaju hirurški zahvati, zračenja i hemioterapije samo jedna četvrtina pacijenata preživljava i to često ne u zdravlju.

Sada, toliko godina kasnije, mogu reći da sam i dalje zdrav.

Vreme u kome živimo je vreme informacija. Zasipaju nas njima sa svih strana. Pored zvanične medicine tu su i narodna i alternativna. Svi imaju rešenje za sve i jedini mogu da pomognu. Za veliki novac. Vrlo često informacija imamo i previše. U ovom slučaju od viška glava boli. Pogotovo kada je čovek u velikoj stisci s vremenom. Pitanje je da li ima dovoljno vremena da se isproba neki drugi pristup lečenju ako prvi nije odgovarajući.

Nemam nikakvog medicinskog obrazovanja i sve što želim da ponudim na ovim stranicama isključivo je stečeno ličnim iskustvom.

To iskustvo pretočio sam u metodu koja predstavlja spoj svega što smatram da mi je pomoglo da se vratim na stazu zdravlja i ostanem zdrav.

Od zvanične medicine uzeo sam dijagnostiku i hirurgiju. Dijagnostika savremene medicine je izvrsna! Šteta što ostale medicinske grane nisu ni blizu po kvalitetu. Hirurgija je takođe kvalitetna, ali kod nje postoji i veliki faktor sreće: da dopadnete u ruke kvalitetnog majstora hirurga . Takvih nije previše.

Posle operacije, u fazi oporavka, od narodne medicine uzeo sam BROJSOVU TERAPIJU totalnog gladovanja.

Dosta vodim računa o ishrani.

Iz oblasti duhovnosti okrenuo sam se iskrenoj veri i moralnim vrednostima.

Puno godina pre same bolesti aktivno sam radio na svom duhovnom razvoju koji se manifestovao kroz neke sposobnosti koje sam stekao.

To su sposobnost otkrivanja zračenja u prostoru ZRAČENJA, sposobnost da se pomogne ljudima da se smire, oslobode straha i stresa RELAKS

i autorska metoda koja je u stanju da ljudima unapred ukaže na moguće probleme UHVATI RITAM.

Ljudi oboleli od najtežih bolesti sve češće su žrtve nemilosrdnih prevaranata koji ih dodatno iscrpljuju finansijski i oduzimaju im dragoceno vreme.

Iz tog razloga sve što može da im pomogne na ovim stranicama za njih je besplatno. Tu posebno mislim na Detekciju, Relaks i iskustva vezana za Brojsovu terapiju.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *