Detaljno

Pripremne radnje za Brojs terapiju

Da bi se uspešno sprovela Brojs terapija potrebno je da se prethodno ispuni određeni broj preduslova. Improvizacija nije preporučljiva.

  • Gospodin Brojs je insistirao na zdravom okruženju. Prostor u kome čovek boravi mora da bude očišćen od svega što može da mu škodi. Insistirao je na uklanjanju naftalina iz kuće. Takođe i za parafin kažu da je kancerogen.
  • Skloniti se sa štetnih zračenja kako geopatogenih, tako i tehničkih, kojima smo poslednjih decenija bukvalno zatrpani.
  • Pripremiti unapred sve čajeve i sok od povrća ili samo povrće. Kada je u pitanju povrće od kog se cedi sok, vrlo ga je teško dobaviti. Samo jednom sam sprovodio terapiju na taj način. Čak i kada se nabavi nismo sigurni da li je gajeno organski… Koristio sam uglavnom sokove “Biotta”. Potrebno je da pre početka terapije procenite koju ćete dnevnu količinu soka piti. Ja spadam u one koji sok teško podnose i pio sam minimalne količine. Poznajem i ljude kojima taj sok prija pa mora da vode računa da ne preteraju…Čajeve je lakše nabaviti. Postoje biljne apoteke koje prave odgovarajuće mešavine. Oni takođe nude i tinkture koje Brojs predlaže u slučaju problema za vreme trajanja terapije.
  • Lekarski pregled, analiza krvi pre sprovođenja terapije. Konsultovanje s vašim lekarom. Imao sam sjajnu podršku svog doktora iz doma zdravlja. Uvek smo se zajednički radovali kako je Brojsova terapija kvalitetno iščistila krvnu sliku.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *