Početna

 

Dobro došli na sajt

 

Sajt ima nekoliko odeljaka i svi se okreću oko jedne teme – ZDRAVLJE! Elementi koji utiču na zdravlje su:  porodica, prijatelji, posao koji nam obezbeđuje egzistenciju, osećanja, duhovnost, kvalitet stanovanja, ishrana, fizičke aktivnosti… Ovi elementi zdravlja će biti obrađivani na stranicama BROJSOVA TERAPIJA, ZRAČENJA, RELAKS, UHVATI RITAM.

Brojsova terapija je svetski priznata metoda lečenja bolesti raka. Spada u oblast narodne medicine. Njen autor je austrijanac Rudolf Brojs. Prvo je isprobao i usavršio na sebi, a zatim i na hiljadama pacijenata. O tome više OVDE.

Živimo u svetu energija i njihova zračenja za nas često mogu biti štetna. Mogu da ugroze zdravlje, da izazovu bolest, doprinesu pojavi kancera. O tome više OVDE.

Nervoza, napetost, stegnutost nisu dobri. Izazivaju bolest. Opuštenost i relaksiranost vode ka zdravlju! O tome više OVDE.

Sajt se zove Ritam promena pošto se u prirodi sve neprestano kreće i menja. Kada nismo kako treba, izgubi se taj ritam. Posledice toga su pad kvaliteta života, bolest. Da do toga ne bi došlo potrebno je uhvatiti pravi ritam. O tome više OVDE.

Želja autora je da svima koji smatraju da u životu mogu bolje i više, pomogne na osnovu ličnog iskustva da do toga dođu. Ne da ih nauči, već da ih potseti. Sve najbolje je uvek u nama i obično je zatrpano gomilom nepotrebnih stvari. Ova metoda u središte života postavlja zdravlje  jer, kada njega nema, sve ostalo gubi vrednost.

Ovo mesto je otvoreno za sve koji imaju pozitivno lično iskustvo po pitanju izlečenja od bolesti raka. Bez obzira kojom metodom su došli do izlečenja. Naravno, lični podaci moraju da se daju na uvid autoru sajta i svaka materijalna korist na račun obolelih će biti sprečena!

 

 

6 thoughts on “Početna

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *