Uhvati ritam

Kada bih znao gde ću da padnem ja bih seo

(Srpska narodna izreka)

Svi volimo da kontrolišemo svoj život. Jako smo zadovoljni kada nam to ide od ruke. Kada uhvatimo ritam, kao da smo na talasu uspeha. Nažalost to ne uspevamo baš često. Malo zbog nas samih a malo i zbog nekih drugih faktora. Neki ih nazivaju karmom, neki sudbinom, neki srećom, neki pukim slučajem…U svakom slučaju postoje događaji u našem životu

koje nije moguće sprečiti

koje je moguće ublažiti i

koje je moguće promeniti

UHVATI RITAM  je u stanju da drugu grupu konstatuje, a da aktivno pomogne kada je u pitanju treća grupa događaja.

Da bi saveti koji su dati za tekući osamnaestodnevni period bili delotvorniji pridodao sam im neke elemente sa kojima se srećemo u životu, ali im uglavnom ne posvećujemo pažnju. To su uticaj Meseca na ljudsko zdravlje i ponašanje, bioritmovi (fizički, emocionalni i intelektualni), uticaj prirodno i veštački izazvanih zračenja na ljude u budnom stanju i u snu. Elementi koje ne mogu ja da vam pružim, ali mogu da vas podsetim na njih su podaci vezani za vašu mikro klimu (vazdušni pritisak, temperatura i vlažnost).

I na kraju ostaje glavni faktor koji utiče na vaš život: VI SAMI!

Vaš sistem verovanja.

Spremnost da menjate sebe.

Želja za usavršavanjem.

Ja i mnogi drugi koji vam nude nešto za bolji život, možemo to učiniti u maloj meri ako vi sami ne težite ka tome. Kada malo zavirite u sebe pa vidite šta ište telo, šta duša, pa tome tome pridodate i ono što vam nudi ovaj program izvršiće se uticaj na onu prvu grupu događaja. Blagovremeno ćete sesti umesto da padnete.

UHVATI RITAM  je dat za samo 108 dana (6 *18) upravo zbog svog imena. Predviđanje na duži period bilo bi nepouzdano, pošto mi svojim ponašanjem direktno utičemo na sopstvenu budućnost.

UHVATI RITAM je autorska metoda. Ulazni podaci su isti kao u astrologiji – trenutak i mesto rođenja. Kod 75% ljudi metoda je uspešna. Zbog toga za zainteresovane prvih 108 dana su gratis.

Ovaj program ne preporučujem onima koji se još nisu izborili s bolešću. Potrebna im je sva energija koju poseduju da se bore i da ulažu svoj sopstveni trud. Kada se „izađe na čistinu“, kada krenu prvi pozitivni rezultati u terapiji koju su izabrali, kada postanu samostalni u daljem životu, kada prestanu da zavise od doktora i lekova, tek tada mogu da slušaju šta će da im kaže program UHVATI RITAM.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *